Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مولوی گفت: بیش از ۹۰ دانشگاه مجوز حضور در جشنواره را دارند و برای حضور سه هزار دانشجو در این جشنواره اعلام آمادگی کردیم که برپایی بیش از ۳۰ غرفه پیش‌بینی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین، محمد مولوی ظهر امروز در نشست خبری درباره برگزاری جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل که در سالن اجتماعات بوستان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره هر سال توسط یکی از دانشگاه‌های مادر که مجوز جذب دارند برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست معاونت امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین گفت: در جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل میزبان دانشجویان بین‌الملل سراسر کشور از همه دانشگاه‌هایی که دانشجوی بین‌المللی دارند، هستیم.
  حضور بیش از ۹۰ دانشگاه در جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل   مولوی یادآور شد: علاوه بر دعوت از دانشجویان بین‌المللی، بیش از ۸۰ سفیر و رایزن فرهنگی، ۸۰ نفر از مسئولان کشوری و عموم مدیران ارشد استان به جشنواره دعوت شده‌اند.
  وی بیان کرد: بیش از ۹۰ دانشگاه مجوز حضور در جشنواره را دارند و برای حضور سه هزار دانشجو در این جشنواره اعلام آمادگی کردیم که برپایی بیش از ۳۰ غرفه که بخشی از آن به دانشجویان ملیت‌های مختلف و بخشی به ارگان‌ها و شرکت‌های استان برای نمایش دست آوردهای خود اختصاص دارد، پیش‌بینی شده است.
  این مسئول  گفت: جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل از ۱۸ الی ۲۰ تیرماه از ۷ صبح الی ۸ شب به مدت سه روز متناسب براساس برنامه درخواستی دانشگاه‌ها به صورت فشرده برگزار می‌شود.
  مولوی اذعان کرد: طی سه روز برنامه‌های مختلفی از جمله افتتاحیه، بازدید از غرفه‌ها و نمایشگاه‌ها، برگزاری مسابقات فرهنگی، کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی، کارگاه آموزشی و فرهنگی، بازدید از اماکن دیدنی شهر با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی در نظر گرفته شده است.
  وی با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل گفت: آشنایی دانشجویان با فرهنگ تاریخ و آداب و رسوم مختلف، بسترسازی برای گسترش دیپلماسی علمی و فرهنگی با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، گسترش احساس مثبت و تعلق خاطر در میان دانشجویان ملل نسبت به فضای داخلی کشور، ترویج پیام دوستی، همدلی و مودت بین فرهنگ‌های مختلف و دانشجویان غیر ایرانی، ایجاد روحیه نشاط در دانشجویان ایرانی در بستر فضای فرهنگی، تعریف فضای دانشگاه‌ها به عنوان فضای شاد با تحرک و پویا، جذاب سازی دانشگاه‌های ایران برای دانشجویان غیرایرانی به عنوان مقصدی مناسب برای تحصیل از جمله اهداف است.
  سرپرست معاونت امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف جشنواره سیاست‌‌هایی مختلفی به ویژه ضرورت در نظر گرفتن منافع ملی و تاثیر گذاری بر دانشجویان غیر ایرانی، انتخاب نمادهای سازگار با فرهنگ ایرانی اسلامی، ضرورت محوری بودن نقش دانشجویان در مدیریت جشنواره، ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها و مسئولیت مربوط به عنوان تسهیل‌کنندگان و مشوقان دانشجویان، ضرورت ایجاد همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فرهنگی و ایجاد بستر فرهنگی به عنوان متن اصلی جشنواره برای شکل‌گیری تعاملات سازنده دانشجویان تعریف شده است.
  مولوی در پایان با بیان اینکه ورودی دانشگاه و مقابل کتابخانه مرکزی به عنوان محل برپایی غرفه‌هاست، یادآور شد: با هماهنگی شرکت شهرک‌های صنعتی، معاونت اقتصادی استانداری و پارک علم و فناوری تلاش کردیم دانشجویان با تکیه بر سنت، ارزش‌ پیشرفت‌های فناورانه خود را به نمایش بگذارند.
  انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی جشنواره بین المللی فرهنگ ملل دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۷۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی

با اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، امکان ارائه خدمت به بیش از ۳ هزار نفر در روز فراهم شد.

به گزارش «تابناک»، حامد احتسابی، رئیس هیات مدیره و مجری خدمات فرودگاهی با بیان اینکه به منظور افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قرارداد‌های جدیدی با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده‌اند، گفت: سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی راهی سفر می‌شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می‌کنند.

وی افزود: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد هم خدمات CIP به مسافران ارائه می‌شود.

احتسابی در ادامه گفت: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت، سیاسی و اقتصادی، روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی افزود: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از در فرودگاه امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پرواز‌های بین المللی راه‌اندازی شده است.

رئیس هیات مدیره تاوآویژه پارس تاکید کرد: میانگین بین ۳ تا ۴ هزار مسافر در بخش پرواز‌های بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده‌اند که در نوروز، پیک تعداد مسافرانی که این خدمت را دریافت کرده‌اند به ۳ هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی در خصوص هزینه خدمات فرودگاهی گفت: مبلغ ورودی برای هر نفر ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی‌های صورت گرفته، خدمات فرودگاهی که به این دسته از مسافران ارائه می‌شود، برابر و حتی بیشتر از خدمات CIP کشور‌های خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشور‌های خارجی برای هر مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

احتسابی در پاسخ به سوالی درخصوص قرارداد‌های جدید با شرکت فرودگاه‌ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت شرکت‌های زنجیره‌ای در فرودگاه‌های بین المللی و حتی هتل‌های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه نشست خبری، علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی و سکو‌های اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می‌شود.

او تاکید کرد: میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می‌کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی، فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ‌های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است.

دیگر خبرها

  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • اختتامیه جشنواره دانش و پژوهش امام علی (ع) برگزار شد
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فردا با حضور وزیر فرهنگ برگزار می‌شود
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد