Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مولوی در نشست خبری جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل که ظهر یکشنبه در سالن جلسات بوستان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی فرهنگ ملل هرساله توسط یکی از دانشگاه‌های مادر که اجازه جذب دانشجوی خارجی دارند برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: در این جشنواره میزبان دانشجویان بین‌المللی سراسر کشور از همه دانشگاه‌هایی که دانشجوی بین‌المللی دارند دعوت کرده‌ایم و برای بیش از ۹۰ دانشگاه که مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی دارند دعوت‌نامه ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این جشنواره بیش از ۳۰ غرفه به دانشجویان ملیت‌های مختلف و سازمان‌ها، ارگان و شرکت‌های استان برای نمایش دست آورده‌ای خود اختصاص داده شده است.

این مسئول بیان کرد: جشنواره از ۱۸ تا ۲۰ تیز ماه به مدت سه روز متناسب با برنامه درخواستی خود دانشگاه‌ها به‌صورت فشرده برگزار خواهد شد.

وی گفت: علاوه بر دانشجویان بین‌المللی بیش از ۸۰ سفیر و رایزن فرهنگی و نیز بیش از ۸۰ چهره و شخصیت ملی و استانی به این جشنواره دعوت شده‌اند که این چهره‌های کشوری بیشتر کسانی که ناظر بر حوزه بین‌المللی هستند را در برمی‌گیرد.

مولوی توضیح داد: برنامه‌های این سه روز از ۷ صبح تا ۸ شب است و تلاش ما این است که برنامه‌ها مفرح و شاد باشند که تأثیرگذاری بیشتری داشته باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: طی سه روز برنامه ثابت افتتاحیه، بازدید از غرفه‌ها و نمایشگاه‌ها، برگزاری مسابقات فرهنگی، کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی، بازدید از اماکن دیدنی شهر با همکاری شهرداری میراث فرهنگی برنامه‌ریزی بخشی از این برنامه است.

سرپرست معاونت امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) استان قزوین با اشاره به اهداف برنامه عنوان کرد: آشنایی دانشجویان با آداب رسوم کشورهای مختلف، عمق‌بخشی در ارتباطات فرهنگی ملل در بستر فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، بسترسازی برای دیپلماسی علمی و فرهنگی با ظرفیت دانشگاه‌ها، گسترش احساس مثبت و تعلق‌خاطر در میان دانشجویان ملل نسبت به فضای داخلی کشور به‌خصوص فضای دانشگاهی، ترویج پیام دوستی همدلی مودت بین فرهنگ‌های مختلف و دانشجویان غیر ایرانی، ایجاد روحیه نشاط در دانشجویان غیر ایرانی در بستر فضای فرهنگی، تعریف فضای دانشگاه‌ها به‌عنوان فضایی شاد با تحرک و پویا، جذاب سازی دانشگاه‌های ایران برای دانشجویان غیر ایرانی به‌عنوان مقصدی مناسب برای تحصیل از جمله اهداف ما در برگزاری این برنامه است.

مولوی با بیان این نکته که برای رسیدن به اهداف یک سری سیاست‌ها تعریف شده است بیان کرد: ضرورت در نظر گرفتن منافع ملی و در درجه اول تأثیرگذاری بر دانشجویان غیر ایرانی، انتخاب نمادها و شیوه‌های سازگار با فرهنگ ایرانی اسلامی، ایجاد فضایی دوستانه و دانش‌محور جهت غرابت بیشتر دانشجویان به یکدیگر، ضرورت نقش محوری دانشجویان در مدیرت جشنواره، ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها و مسئولین مربوط به‌عنوان مشوقان دانشجویان به حضور در جشنواره، ضرورت ایجاد ظرفیت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه فرهنگی و ایجاد بستر فرهنگی به‌عنوان متن اصلی جشنواره جهت شکل‌گیری تعاملات دانشجویان در برنامه‌های ما قرار دارد.

وی در خاتمه یادآور شد: ما در این جشنواره به دانشجویان ملل مختلف در تهیه وسایل موردنیاز غرف کمک می‌کنیم تا انشاالله تعامل فرهنگی آنطور که مدنظر ما است رقم بخورد.

کد خبر 5529633

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی دانشجویان غیر ایرانی جشنواره فرهنگی دانشجویی بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه خراسان رضوی کنکور مشهد ویروس کرونا آمار کرونا جهرم بیرجند ایلام سنندج دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع همزمان با دهه کرامت در قزوین
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه متنوع طی دهه کرامت در قزوین
  • تلاش برای اعتلای مفاهیم انسانی اهل بیت (ع) در یک رویداد هنری
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • هفته فرهنگی فریدن برگزار می‌شود