Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدرسه تابستانی بین‌المللی قزوین، با همکاری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و دانشکده ملی عالی معماری مالاکه پاریس، با ۵ تا ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ در این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدرسه تابستانی بین‌المللی قزوین، با همکاری دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و دانشکده ملی عالی معماری مالاکه پاریس، با محوریت «شهر ـ باغ ـ آب باغ‌های سنتی قزوین، مدلی برای باز تعریف ارتباط شهر و طبیعت»، ۵ تا ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ دراین دانشگاه  برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های معماری، شهرسازی، معماری منظر، مرمت بافت، مهندسی آب، جامعه شناسی، فضای سبز، کشاورزی و جغرافیا می‌توانند در این مدرسه تابستانی بین‌المللی شرکت کنند.
در پایان مدرسه گواهی معتبر بین‌المللی توسط دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و دانشکده ملی عالی معماری مالاکه پاریس به دانشجویان اهدا می‌شود.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه‌ها و شرایط پذیرش و ثبت نام در مدرسه تابستانی بین‌المللی قزوین می‌توانند به آدرس الکترونیکی https://water-city.org/farsi مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود

دریافت 39 MB

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه نشست خبری برگزاری کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری در تبریز برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رسول خضرلو، رئیس جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی آذربایجان شرقی در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام برگزاری کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز گفت: این کنگره مهم با مشارکت دانشگاه تبریز و جامعه المصطفی العالمیه و دیگر نهادهای شهری و استانی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه کنگره رسیده است، افزود: ۶۵ مقاله از این مقالات ریسیده پذیرفته شده و در نهایت پس از داورهای متعدد ۳ مقاله به عنوان منتخب مقالات رسیده در کنگره ارائه و تجلیل می‌شود و ۱۵ مقاله نیز از برگزیدگان سه کمیسیون این کنگره که در بعد از ظهر کنگره تشکیل خواهد شد بررسی و از هر کمیسیون دو مقاله به عنوان شایسته تقدیر معرفی خواهند شد.

حجت الاسلام خضرلو اضافه کرد: کمیسیون‌های این کنگره در سه موضوع جهاد تبیین و تبلیغ، ویژه بانوان و بخش بین المللی به ۵ زبان اردو، آذری، عربی، انگلیسی و آلمانی تشکیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه نیمی از ارائه دهندگان مقالات به کنگره را بانوان تشکیل می‌دهند، اضافه کرد: ۷۰ درصد مقالات در این کنگره که ششمین دوره آن است از خود آذربایجان شرقی است.

حجت الاسلام خضرلو ادامه داد: ۲۰۰ نفر از ۴۰ ملیت در این کنگره شرکت خواهند داشت که پیش از این دوره‌های قبلی کنگره در استان‌های مختلفی چون تهران، قم، مشهد و اصفهان برگزار شده است.

این کنگره بین المللی ۲۳ اردیبهشت از ساعت ۸ صبح در تالار وحدت دانشگاه تبریز با ارائه مقاله‌های منتخب برگزار می‌شود.

کد خبر 6100428

دیگر خبرها

  • فینال جام حذفی انگلیس؛ داوران دربی منچستر مشخص شدند
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز تبیین می شود
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • جایگاه پنجم دانشگاه کردستان دربین دانشگاههای جامع وزارت علوم
  • نخستین پیش‌نشست کنفرانس بین‌المللی کرامت انسانی برگزار می‌شود
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران